Prună: Justiţia e nodul gordian pentru PSD, lucru evident pentru toţi cei care au o sinapsă

E absolut întâmplător că în acest război PSD-PSD, apar exact acum înregistrări dintr-o şedinţă internă cu procurorul şef anti-corupţie, a remarcat, ironic, fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună.
Raluca Prună
Raluca Prună (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Pentru toţi cei care au o sinapsă, e evident că Justiţia este nodul gordian pentru PSD, a atras atenţia duminică, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru tehnocrat Raluca Prună, în contextul înregistrărilor cu procurorul şef DNA, Laura Codruţa Kovesi apărute în presă.

"E absolut întâmplător că în acest război PSD-PSD, apar exact azi înregistrări dintr-o şedinţă internă cu procurorul şef anti-corupţie. Că aşa ştie PSD să guverneze, cu circ. La pâine încă mai lucrează. Nu era nevoie de mai mult circ. Pentru toţi cei care au o sinapsă, e evident că justiţia este nodul gordian pentru PSD. Care se chinuie să îl taie, fără să conteze ce lasă în urmă. Pârjol în general", a subliniat Prună.

Potrivit fostului ministru al Justiţiei, PSD ar trebui lăsat să ajungă în punctul în care să fie evident că nu poate livra, să se încurce în propriile hocus pocus-uri economice.

"Se insinuează ideea anticipatelor. Ar fi o mişcare pripită, o soluţie care în cel mai bun caz poate aduce o mică satisfacţie de etapă. Nu ar putea duce PSD acolo unde merită, jos, foarte jos. PSD, dincolo de luptele intestine între clanuri rivale, trebuie lăsat să ajungă în punctul în care tot prostul să priceapă că programul de guvernare nu este o nouă Biblie, ci o poveste fantasmagorică. În ciuda faptului că i se repetă numele ritualic ca şi când asta l-ar face să devină realizabil, programul rămâne fantasmagoric", a declarat Prună.