Prima reacţie a lui Traian Băsescu de la războiului contra SRI declanşat de Elena Udrea

Traian Băsescu
Traian Băsescu (JOHN THYS / AFP / Getty Images)

Pe fondul imensului scandal declanşat de protejata sa Elena Udrea, fostul preşedinte Traian Băsescu a fost contactat de jurnaliştii de la Libertatea care i-au cerut o poziţie oficială în această chestiune.

Replica lui Traian Băşescu a venit via email, acesta exprimându-şi dorinţa de a sta departe de viaţa publică pentru moment:

"Aşa cum ştiţi, din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaraţii publice şi pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Îmi este tare bine în mijlocul familiei".

"Am văzut cum toţi marii bărbaţi politici ai ţării s-au ascuns pe sub mese. (...) Dacă lor, acestor mari bărbaţi ai României le este frică, sunteţi de acord că poate să îmi fie şi mie frică?", a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, Elena Udrea, presa speculând că ar fi o referire la Traian Băsescu.

Întrebată a doua zi la cine s-a referit, Elena Udrea a replicat: "La toţi bărbaţii care ştiu că am dreptate, oameni cu care am discutat lucrurile acestea în momentul în care le-am aflat, în ultimele două luni, mulţi dintre ei sunt oameni care au aceeaşi părere ca şi mine şi astăzi, de frică, se ascund."

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.