Presupusul dealer de droguri al lui Vlad Pascu, sfidător la adresa poliţiştilor care au venit să îl reţină. S-a filmat pentru “fani”

Tudor Duma, zis şi Maru
Tudor Duma, zis şi Maru (Captură video)

Tudor Duma, zis şi Maru, suspectat că l-ar fi aprovizionat cu droguri pe Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a ucis cu maşina doi studenţi în staţiunea 2 MAI, a fost arestat preventiv vineri. Conform unor imagini apărute în spaţiul online, tânărul i-a sfidat pe poliţiştii care au venit să îl reţină, relatează HotNews.ro.

Imaginile au devenit virale pe Internet.

Într-unul dintre videoclipuri, în timp ce poliţia încearcă să discute cu Maru şi alţi tineri, după ce le-a spart petrecerea, acesta este văzut aranjându-şi părul şi explicându-le follower-ilor săi că s-a tăiat la un deget.

Apoi, Maru se filmează în faţa oglinzii, făcând mai multe gesturi cu degetele mâinii.

Într-un alt clip, tânărul Maru s-a filmat în timp ce era încătuşat cu mâinile la spate în maşina poliţiei.

“Locked up and shit. That’s crazy, like... N-au avut acţiune, să moară familia”, a putut fi auzit Maru spunând în filmarea sa.

Duma a fost reţinut după ce a fost audiat la sediul DIICOT Bucureşti, în cadrul operaţiunii “Hidra”. Tânărul a mai fost anchetat de DIICOT pentru deţinere de droguri în vederea consumului.

Cu doar câteva ore înainte de a fi săltat de mascaţi şi dus la audieri, Maru a postat pe Internet câteva clipuri video în care s-a filmat în timp ce dădea o spargere în farmacia Spitalului Floreasca din Capitală, susţinând că era acolo pentru a găsi droguri.

“Băi, sunt rupt în gură deja. Sunt şi beat. M-am strecurat în Spitalul Floreasca (…) Aţi înţeles. Ce medicamente fur şi eu de aici? Ia, ce-i asta oare?”, spunea Maru într-unul dintre clipurile postate online.

“Am intrat prin efracţie în Spitalul Floreasca. E gol, nu ştie nimeni că sunt aici. Mă duc să fur nişte droguri. Ăştia au toate drogurile încuiate pe undeva. Trebuie să găsesc un loc unde există droguri la Spitalul Floreasca. Sunt în Spitalul Floreasca. Vreau să găsesc şi eu nişte boxuri de ET-uri din alea. WOOW OXICOMANIII!!!”, afirma tânărul într-un alt clip.