Predoiu: Olguţa – drăguţa pare a socoti gospodăria standard după modelul unui lider PSD

Liberalul Cătălin Predoiu nu s-a arătat deloc încântat de intenţia Guvernului Grindeanu de a introduce un impozit pe gospodării.
Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Români, dormiţi liniştiţi! Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, lucrează şi taxează - gospodăriile, a tras un semnal de alarmă miercuri, pe pagina sa de Facebook, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu.

"Cadou de Sărbătorile Paştelui! Din partea PSD. Interesantă este însă lista de deduceri: cheltuieli cu consultanţa fiscală, abonamente la fitness şi la sălile de dans, abonamente la clinici şi grădiniţe private. Adică, Olguţa – drăguţa pare a socoti gospodăria standard după modelul de gospodărie standard a unui lider PSD.

Aceasta înseamnă că familiile cu venituri mici nu vor avea ce deconta şi vor plăti impozit de 10% dintr-o bază impozabilă mai mare decât cei care îşi permit servicii de lux. Un lucru e cert, vom avea cu toţii nevoie de consultanţi fiscali, care să facă socoteala birurilor puse de PSD", a declarat Predoiu.

Guvernul pregăteşte un proiect de modificare a Codului fiscal, care include printre altele introducerea de la 1 ianuarie 2018 a unei cote unice de impozit pe venit de 10%, acordarea unor deduceri fiscale şi introducerea noţiunii de gospodărie recunoscută fiscal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne