Ponta susţine că a votat în iunie Codul Fiscal. Liberalii: În iunie era internat într-o clinică din Turcia

Victor Viorel Ponta
Victor Viorel Ponta (Epoch Times România)

Victor Ponta minte din orice ipostază şi nu se poate abţine, este prim-ministrul care a lipit minciuna de imaginea instituţiei pe care o reprezintă, afectând astfel credibilitatea întregii Românii, acuză joi, în cadrul unui comunicat de presă, vicepreşedintele PNL Mircea Dolha.

Incidentul care a stârnit reacţia liberalului a avut loc în contextul votului exprimat de deputaţi asupra noului Cod Fiscal. Ajuns în sala de plen după exprimarea votului, premierul Victor Ponta şi-a justificat absenţa în faţa jurnaliştilor susţinând că a înţeles greşit ora şi că oricum el a votat deja Codul Fiscal - "Eu am votat Codul Fiscal. În iunie. Acela e Codul Fiscal".

"Ponta NU a votat Codul fiscal, după ce partidele politice au căzut de comun acord asupra formei finale a legii pentru care a fost solicitată reexaminarea deşi iniţial şi-a anunţat prezenţa la plen. Se pare că este foarte supărat că a fost scos pe tuşă de către PSD. Ponta NU figurează între deputaţii care au votat Codul fiscal în 24 iunie, conform listei de vot de pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Premierul se afla în acel moment în Turcia, internat într-o clinică. Ştiind că votul prin corespondenţă nu este încă aprobat nici măcar pentru lucrările Parlamentului, sunt curios cum crede dl Ponta că a votat. Visează, oare? Nu. El face ce ştie cel mai bine. Ridică minciuna la rang de artă. Arta de a minţi şi de a fi prins imediat! Curat artă, nu?", a declarat vicepreşedintele PNL.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.