Ponta o numeşte pe Georgeta Bratu secretar de stat la Muncă, pe Dumitru Daniel Botanoiu la MADR

Premierul Victor Ponta a semnat luni numirea Georgetei Bratu ca secretar de stat la Ministerul Muncii, a lui Dumitru Daniel Botanoiu şi Gheorghe Albu ca secretari de stat la Ministerul Agriculturii, informează Executivul.
Liderul PSD, Victor Ponta. (Andrei Popescu/Epoch Times România)
Epoch Times România
21.05.2012

Premierul Victor Ponta a semnat luni numirea Georgetei Bratu ca secretar de stat la Ministerul Muncii, a lui Dumitru Daniel Botanoiu şi Gheorghe Albu ca secretari de stat la Ministerul Agriculturii, informează Executivul.

Primul-ministru a semnat şi numirea lui Vladimir Alexandru Mănăstireanu ca vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi a lui Marian Pintur ca vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Victor Ponta a semnat eliberarea din funcţie a lui Csutak-Nagy Laszlo din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, a lui Corneliu Ceica din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Autoritatea Natională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, a lui Valentin Mocanu din funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, a lui Barna Tanczos din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi a lui Octavian Liviu Bumbu din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Primul-ministru a semnat şi decizia privind aplicarea mobilităţii pentru Elena Petraşcu din funcţia publică de secretar general al Ministerului Mediului si Pădurilor în funcţia publică de inspector guvernamental, în cadrul Secretariatului General al Guvernului. De asemenea, Ponta a semnat decizia privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, de către Daniel Serbanescu, a funcţiei publice de secretar general adjunct al Ministerului Mediului si Pădurilor.

”Premierul a semnat şi o serie de decizii privind exercitarea, cu caracter temporar, a unor funcţii publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici: Mircea Popa – secretar general adjunct al Ministerului Mediului şi Padurilor; Dragoş Ionuţ Bănescu – secretar general adjunct al Ministerului Mediului şi Pădurilor, prin detaşare”, mai anunţă Executivul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor