Ponta, la inaugurare: Deschidem traficul pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti, dar aplicăm penalităţi

.
. (Photos.com)

Autostrada Bucureşti-Ploieşti (A3) a fost deschisă traficului joi, cu excepţia ieşirii spre Snagov, care va fi finalizată miercuri. Guvernul îşi menţine însă decizia de a aplica penalităţi pentru depăşirea termenului de execuţie, a declarat Victor Ponta.

Însoţit fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, în mandatul căruia au fost începute lucrările, Ponta a inaugurat joi tronsonul de autostradă Bucureşti-Ploieşti.

"Cine zicea că nu avem nevoie de autostrăzi în România a greşit", a spus Ponta, făcând referire la preşedintele suspendat Traian Băsescu, fost ministru al Transporturilor.

Premierul i-a avertizat pe reprezentanţii Ministerului Transporturilor că sunt responsabili pentru ca ieşirea spre Snagov a autostrăzii să fie finalizată miercuri, nu mai târziu, de către firma Euroconstruct.

Pe A3 se va circula pe patru benzi, cu un regim de viteză de cel mult 100 kilometri pe oră.

Atenţionat de către jurnalişti că tronsonul de autostradă este pus în circulaţie fără ca parcări şi alte facilităţi finalizate, premierul a apreciat că ar fi fost o greşeală ca punerea în circulaţie să fi fost amânată din această cauză.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne