Poliţia Locală Sector 3, păzită de firmă privată, poliţia locală "prinde peşte"

Primăria Sectorului 3 va plăti 17,2 milioane de euro către două firme private, pentru paza unor obiective din sector, acţiune de care se putea ocupa foarte bine Poliţia Locală, plătită din bani publici. Firmele private vor păzi inclusiv sediul Poliţiei Locale.
Poliţia Locală
Poliţia Locală (Facebook)

Curtea Poliţiei Locale a Sectorului 3 este păzită de bodyguarzi de la o firmă privată, relatează digi24.ro. Potrivit sursei citate, contractul a fost atribuit recent de Primăria Sectorului 3, care va plăti 17,2 milioane de euro, în următorii doi ani, către două firme private de pază, pentru paza obiectivelor aflate în subordinea sa. Obiectul contractului se suprapune însă cu unul dintre scopurile înfiinţării Poliţiei Locale, arată sursa citată.

Potrivit digi24.ro, sediul Poliţiei Locale este doar unul dintre cele 50 de obiective a căror pază a fost contractată de Primăria Sector 3 către două firme de pază.

Una dintre cele două firme beneficiare ale contractului parafat luna trecută este Tiger Protector Company, deţinută de omul de afaceri Bogdan Şovar şi în ultimii ani a fost abonată la contracte mari din bani publici. Cea de a doua este Nei Divizia de Securitate şi o are ca unic acţionar pe Mihaela Neicu, o tânără de doar 19 ani. Ea este fiica lui Mihai Neicu, patronul Nei Guard, altă societate abonată la contracte din bani publici.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne