Politehnica Iaşi tremură din cauza retrogradării după eşecul înregistrat la Academica Clinceni (video)

Academicienii s-au impus la scor de neprezentare, duminică seara, în faţa grupării pregătită de Mircea Rednic, scor final 3-0, un rezultat perfect care-i salvează de la retrogradarea în liga inferioară.
Academica Clinceni - Politehnica Iaşi 2-0   (1-0), în etapa a 11-a a fazei   play-out a Ligii I de fotbal.
Academica Clinceni - Politehnica Iaşi 2-0 (1-0), în etapa a 11-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal. (Academica Clinceni/facebook)

Academica Clinceni nu a avut emoţii în faţa Politehnicei Iaşi, fiind clar superioară formaţiei moldovene, în etapa a 11-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Formaţia lui Mircea Rednic, care se află în pericolul retrogradării, a cedat la scor de neprezentare, scor final 3-0.

Fundaşul Cristian Albu a fost omul serii de pe Clinceni Arena, reuşind o dublă în minutele 9 - penalty şi 66, pentru ca apoi, în minutele de prelungire, Robert Ion să închidă tabela (90+2).

Echipa lui Ilie Poenaru respiră uşurat în urma acestui rezultat care-i salvează de la retrogradare, aflându-se pe locul 2 în play-out, cu 32 de puncte obţinute.

De cealaltă parte, Poli Iaşi este pe loc de baraj cu Dinamo Bucureşti, şi speră să rămână în Liga I, după Adunarea Generală a LPF, de joi, când va veni cu propunerea să nu retrogradeze nimeni în eşalonul inferior din sistemul competiţional fotbalistic din România.

Băieţii lui Mircea Rednic se situează acum pe locul 6 din play-out.

Au evoluat echipele

Clinceni: Vâlceanu – G.Matei, Albu, Bejan, Dobrescu – Fl. Achim, Cebotaru, Şut, Ventura – Buziuc, Markovic
Rezerve: Ureche, Kontoes, B. Ilie, Şuşu, Vanghele, Nichita, R. Ion, Merloi
Antrenor: Ilie Poenaru

Poli Iaşi: Axinte – Popadiuc, Mihalache, Frăsinescu, Lopes Cabral – Grădinaru, Breeveld, De Iriondo, Horşia – Luckassen, An.Cristea
Rezerve: Onea, Cristea, Zaharia, Fomba, Klimavicius, Chacana, Gai Assulin, Omoh, Caparco
Antrenor: Mircea Rednic

Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti)
Observator CCA: Marian Salomir (Cluj-Napoca)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport