Leo Grozavu (Sepsi OSK), declaraţii după înfrângerea din finala Cupei României (video)

"FCSB ne-a fost superioară azi. E o echipă cu jucători de calitate... iar la ei s-a văzut prospeţimea. Nu pot să spun că nu au meritat, pentru că au fost mai prezenţi în faţa porţii." - Leo Grozavu, antrenor Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.
Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK, Leo Grozavu.
Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK, Leo Grozavu. (Captură foto)

Antrenorul formaţiei de fotbal Sepsi OSK, Leo Grozavu, a vorbit la conferinţa de presă despre eşecul suferit de elevii săi în faţa celor de la FCSB, scor 1-0, în finala Cupei României.

Acesta a recunoscut că adversara de pe ''Ilie Oană'' din Ploieşti a fost peste echipa sa, care nu a putut evolua la capacitate maximă datorită unui meci foarte solicitant disputat în urmă cu trei zile.

"Noi avem venit după un joc disputat acum trei zile la Sibiu, cu o echipă care se angajează foarte mult fizic. Am consumat multă energie atunci, am avut şi probleme de lot. Însă, da, FCSB ne-a fost superioară azi. E o echipă cu jucători de calitate... iar la ei s-a văzut prospeţimea. Nu pot să spun că nu au meritat, pentru că au fost mai prezenţi în faţa porţii", a declarat Grozavu potrivit Digisport.

Grozavu a amintit şi despre eliminarea lui Bouhenna (79), care a încasat două cartonaşe galbene în decurs de doar câteva minute.

"Stupidă şi eliminarea de la noi (n.r. - Rachid Bouhenna), dar şi foarte uşor acordată la acea tragere în careu. Sunt atâtea trageri... şi noi am avut o asemenea tragere la Clinceni şi nu am primit nimic. Acum s-a dat galben... a fost însă şi un lucru stupid făcut de apărătorul nostru, el trebuia să se ferească de aşa ceva. Eu le-am atras atenţia înainte de meci, ştiau ce trebuie să facă. Însă astea sunt lucruri pe care nu le mai poţi controla", a mai spus tehnicianul.

FCSB a câştigat Cupa României la fotbal după ce a dispus la scor minim de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, miercuri seara, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, scor final 1-0 (0-0).