PNL contra PNL. Roberta Anastase îl acuză pe primarul Ploieştiului că s-a transformat într-un Nero

Roberta Anastase, deputat PDL
Roberta Anastase, deputat PDL (Epoch Times România)

Deputata Roberta Anastase, preşedintele PNL Prahova, a lansat un atac dur la adresa primarului Ploieştiului, Andrei Volosevici, comparându-l pe acesta cu Nero.

Atacul Robertei Anastase vine după ce Volosevici a sărit la rândul lui, să-l atace pe preşedintele Consiliului Judeţean, Iulian Dumitrescu, considerat unul dintre greii PNL. Mai exact, primarul a postat luni pe Facebook o fotografie în care apare îmbrăcat cu un tricou inscripţionat cu mesajul ”Dumitrescule, parcul vest este al ploieştenilor!”

Dumitrescu nu a reacţionat, în schimb Roberta Anastase i-a dat o replică extrem de acidă primarului, acuzându-l că s-a transformat într-un “Nero de Ploieşti”. Mai mult, postarea Robertei Anastase este cu "va urma".

Redăm postarea Robertei Anastase

Vă rog să îmi scuzaţi îndrăzneala de a scrie aceste rânduri, dar ele reflectă ceea ce simt. În plus, cred că port responsabilitatea de a-l fi ales şi susţinut pe Andrei Voloşevici ca primar, atât în primul mandat cât şi în cel de acum. De aceea simt nevoia să explic o serie de lucruri care se întâmplă!

Despre Ploieşti-episodul 1

Până în acest moment m-am abţinut, cu greu, să îmi exprim părerea cu privire la ceea ce se întâmplă din punct de vedere administrativ în Ploieşti pentru că eu am crezut ca soluţiile trebuie găsite în echipă şi cetăţenii trebuie să vadă doar rezultatele.

Din păcate, la scurt timp după alegeri primarul ales al PNL a optat să se depărteze de echipa care l-a susţinut până la a rupe total legăturile cu noi. Din nefericire, ploieştenii sunt cei care suferă.

Am citit multe comentarii ale ploieştenilor şocaţi de diferenţa dintre primul mandat al primarului Voloşevici şi dezastrul din acest mandat.

Explicaţia este tocmai aceasta. În primul mandat Andrei Voloşevici a acceptat tot sprijinul echipei din care făcea parte conştient fiind de imensa responsabilitate pe care a primit-o prin votul oamenilor. În acest mandat, procentul foarte mare cu care a câştigat l-a făcut să gândească ca un veritabil “suveran” al Ploieştiului “îndreptăţit” să dispună după bunul plac de vieţile oamenilor.

De aici şi până la momentul în care s-a transformat într-un “Nero de Ploieşti” nu a fost decât un pas!

În loc să se ocupe de dezvoltarea Ploieştiului care avea deja semnate proiecte de peste 180 milioane de euro, Voloşevici a optat să ofere oamenilor un permanent circ (discursuri incoerente, conferinţe de presă fără număr, războaie permanente cu toată lumea).

Rezultatul: mare parte din fonduri sunt astăzi pierdute!

În loc să conducă eficient primăria a ales să nu plătească facturile la încălzire şi apă calda şi, astăzi, ploieştenii tremură de frig în case. Eu, sincer, nu înţeleg ce face cu banii contribuabililor pentru că în oraş nu se vede nimic!

Cea mai recenta “bătălie” pe care o poartă actualul primar este pentru Parcul Municipal Vest! Adică, el “iubitorul de Ploieşti” se opune ca nu cumva cineva să ia parcul şi să fugă cu el în lume!

În realitate, primarul se opune ca în acel parc să se facă o serie de investiţii importante: bazin de înot olimpic, sala pentru competiţii sportive cu 16000 de locuri, patinoar, plantarea de vegetaţie matură etc.

Pentru realizarea acestor investiţii, Parcul Vest trebuie transferat temporar în patrimoniul PUBLIC al Consiliul Judeţean care are deja proiectele aprobate. După realizarea acestor investiţii parcul se întoarce în patrimoniul Ploieştiului!

Toate aceste lucruri sunt scrise şi asumate în documente publice! Deci unde este problemă altundeva decât în capul dnului primar?

Mai degrabă, cred că este doar un alt circ ieftin generat pentru a acoperi caloriferele reci ale ploieştenilor.

Ceea ce nu înţeleg este de ce îi urăşte Volosevici atât de mult pe Ploieşteni? Poate pentru că l-au votat…", scrie, pe Facebook, Anastase.