PMP susţine demersul demiterii lui Ciorbea

Valeriu Steriu
Valeriu Steriu (Facebook)

Partidul Mişcarea Populară va susţine demersul liberalilor vizând revocarea din funcţie a Avocatului Poporului, a anunţat, vineri, preşedintele executiv al formaţiunii, Valeriu Steriu.

"În acest subiect am mers alături de cei din PNL. Suntem şi noi dornici să aşezăm instituţiile statului să lucreze pentru statul român", a declarat Steriu, citat de Mediafax.

În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură a liberalilor şi cea simplă a USR, vizându-l pe ministrul Justiţiei, Steriu a anunţat că liderii partidului său vor decide după ce vor vedea textele.

"În momentul în care avem un text al acestei moţiuni vom avea cu siguranţă o analiză în cadrul partidului pentru a vedea cum putem contribui şi noi pentru a stopa orice fel de derapaje de la democraţie", a declarat Steriu vorbind despre moţiunea de cenzură anunţată de liberali.

Preşedintele executiv al PMP a mai precizat că reprezentanţii formaţiunii sale au avut o întâlnire informală cu USR şi aşteaptă textul moţiunii simple contra lui Iordache.

În final, Steriu şi-a exprimat uimirea faţă de faptul că Liviu Dragnea susţine că nu ştie ce se întâmplă la nivel de Guvern, aceasta în contextul în care liderul PSD a declarat joi că nu ştie exact ce e cu cele două ordonanţe care i-au scos în stradă pe români.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Digi24, că nu a înţeles exact ce vrea Guvernul să facă în privinţa ordonanţelor pentru graţiere şi modificarea codurilor penale şi că aşteaptă clarificări de la premier şi ministrul Justiţiei. Întrebat dacă ia în calcul angajarea răspunderii pe această chestiune, aşa cum s-a scris în presă, Dragnea a răspuns: "Nu sunt la Guvern".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne