Pleşoianu o dă de gol pe Şoşoacă: Era protestatar rezist, îndemna oamenii să voteze USR-PLUS, era fană Kovesi

(Facebook / liviuplesoianu.oficial)

Până acum 7 luni, avocata Diana Şoşoacă era protestatară #rezist, fan LKC, susţinea USR şi promova mesaje anti-BOR. Totuşi, discursul ei public s-a schimbat radical în vara lui 2020.

În cursul acestei săptămâni, fostul deputat social-democrat Liviu Pleşoianu a publicat pe pagina sa de Facebook o serie de mesaje anti-Şoşoacă, însoţite de capturi de imagine ale unor postări ale acesteia, prin care a încercat să evidenţieze schimbarea de macaz în cazul avocatei, acum devenită senatoare din partea partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR).

În continuare redăm o parte din mesajele postate de Pleşoianu:

„Şoşooooo! Eroina creştinăăă! I-auzi, domn'e: Şoşoacă_creştina era EXTAZIATĂ că ‘o primărie taie bani de la biserici’. Creştina vieţii zicea că asta e ‘în sfârşit ceva normal în ţara asta’... Nene, cu toată dragostea creştină, cine nu pricepe că #ŞOŞO e CAMELEONUL SUPREM e pur şi simplu CUMPLIT DE NEDEŞTEPT! De ce ‘o ţin langa cu Şoşo’? ...Pentru că vreau să elimin toţi nedeştepţii CU CRĂCI din preajma mea! Eşti fan ŞOŞO? Te rog, înjură-mă ca să SCAP DE TINE şi de NEDEŞTEPTĂCIUNEA TA!”

(Facebook / liviuplesoianu.oficial)

„Mea culpa... Abia acum înţeleg! Doamna #ŞOŞO, ‘gazată’ fiind pe 10 august, a suferit o modificare masivă a ADN-ului şi de-aia e acum radical anti-ea-însăşi. Desigur, îi invit în continuare pe fanii Şoşoaicăi să mă înjure vârtos, creştineşte (că ei, ca şi #ŞOŞO, sunt nişte mari creştini, evident, chiar şi atunci când înjură birjăreşte) şi cu patos patriotic! Am greşit profund nefiltrând la timp această pagină. Vor urma şi alte filtre. Deocamdată, filtrul-Şoşo e cel mai de jos imaginabil...”

(Facebook / liviuplesoianu.oficial)

„Mă întreabă pe aici nişte deştepţi CU CRĂCI dacă ‘m-am dat cu USR-ul’ pentru că o critic pe #ŞOŞO. Da, deştepţilor CU CRĂCI, eu scriam în 2019 că votez USR-PLUS ‘pentru copiii noştri’, nu eroina vieţii. Cât de NEDEŞTEPT CU CRĂCI să fii să nu pricepi într-o jumătate de sfert de secundă ce e cu tanti #ŞOŞO!? Hai, înjurături de la fanii lui Şoşo, ca să termin de curăţat lista! Fii inteligent sau VAYA CON ŞOŞO!”

(Facebook / liviuplesoianu.oficial)

„Recoltă slăbuţă azi... Vă rog eu mult, înjuraţi-mă mai cu spor şi daţi-mi lecţii de luptă anti-sistem închinându-vă la icoana lui #ŞOŞO! Vreau multe înjurături, ca să pot şi eu să scap de nedeştepţi! Ia, uite, cum salivează ca la savarină #Şoşo când e vorba de Kovesi şi Godină! Hai, simţiţi-vă liberi. Înjuraţi vârtos şi pupaţi papucul isteric al Şoşoacăi! Patrioata vieţii... Vai de căpuţ! Înjuraţi şi... Vaya con Şoşo! Aici e DOAR pentru cei care nu se tem de NEPROSTIE!”.

(Facebook / liviuplesoianu.oficial)

„Uaaa.... Marea Şoşoacăăă! Iaaa... cum ziceaaa.... Eaaa... Eroinaaa... I-auzi, cică ‘moaştele Sfintei Parascheva’ înseamnă "MORŢI PUTREZIŢI"! Uaaaa.... Nuuuu... Nu se poateee... Eroinaaa... Voi continua până când dispare de pe pagina mea ultimul nedeştept care nu pricepe ce e cu această tanti degrabă urlătoare şi ipocrită... Nu vreau DELOC nedeştepţi pe această pagină! Lucrurile se vor schimba radical din acest punct de vedere. Eşti nedeştept? Vaya con Şoşo! Eşti atât de nedeştept încât nu te prinzi RAPID că această IPOCRITĂ se urcă pe orice val? Nu pricepi că zice azi exact pe DOS faţă de cum zicea ieri? ...Atunci DU-TE, că îmi pierzi TIMPUL! Vaya con Şoşo! Şi uită această pagină!”

(Facebook / liviuplesoianu.oficial)

„Continuăm... Adoraţia #BĂLOASA a distinsei Şoşo faţă de distinsa Oana... Cine vede în fiinţa asta o "eroină" e rugat să scrie aici. Blocăm, scăpăm... Vaya con #ŞOŞO!”.

(Facebook / liviuplesoianu.oficial)

„A o compara pe ŞOŞOACĂ cu Vadim e a compara o CIUMĂFAIE cu un gorun! Mi-e #SCÂRBĂ de adoraţia #BĂLOASĂ a ipocritei Şoşoacă la adresa ipocritei Kovesi! ...Spre comparaţie, căutaţi ce spunea Vadim despre Kovesi.”

(Facebook / liviuplesoianu.oficial)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne