Platforma DA îşi anunţă sprijinul politic pentru Maia Sandu, în al doilea tur de scrutin prezidenţial

Andrei Năstase, liderul Platformei DA şi Maia Sandu, preşedinta PAS (gov.md)
Maria Maevschi
02.11.2020

Platforma Demnitate şi Adevăr şi-a anunţat, în după-amiaza zilei de luni, sprijinul „sincer este necondiţionat şi conform interesului naţional pe care-l îmbrăţişăm” pentru candidatul la turul doi de alegeri din parte Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu.

„Ne aşteptăm astfel ca viitorul preşedinte să răspundă exigenţelor puse de cetăţenii cu opţiuni clar pro-europene şi naţionale din Republica Moldova, dar şi din larga diasporă pe care o avem în străinătate”, se arată într-un comunicat al Platformei DA.

Totodată, membrii Platformei DA au ţinut să mulţumească tuturor colegilor şi camarazilor lor, inclusiv membrilor, reprezentanţilor şi observatorilor în birourile secţiilor de votare, pentru munca uriaşă pe care au depus-o în această campanie.

„A fost un efort profund care întruneşte preţuirea şi recunoştinţa pe care v-o purtăm în continuare. Din numele meu şi al colegilor mei, vreau să vă transmit că vom fi alături de voi şi de organizaţiile teritoriale ale Platformei DA pentru ca să reclădim valorile în care credem cu putere.

Anunţăm pe această cale că ne vom concentra chiar de azi, după primul tur, pe acţiuni de construcţie democratică şi politică a partidului, dar şi pe sporirea performanţelor fracţiunii parlamentare şi a aleşilor locali ai Platformei Demnitate şi Adevăr, aşteptate de cetăţeni”, se mai arată în comunicatul Platformei DA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor