Picturi rupestre vechi de 10.000 de ani, descoperite în India, descriu extratereştri şi OZN-uri, susţin cercetătorii

Picturi rupestre descoperite în India.
Picturi rupestre descoperite în India. (youtube.)

Departamentul de arheologie şi cultură din Chhattisgarh, India, încearcă să obţină ajutorul agenţiilor NASA şi ISRO pentru câteva cercetări puţin mai neobişnuite.

În peşterile din Charama s-au găsit multe picturi rupestre vechi de 10.000 de ani care descriu extratereştri şi Obiecte Zburătoare Neidentificate (OZN), potrivit Times of India.

Conform arheologului JR Bhagat, picturile rupestre îi descriu pe extratereştri foarte asemănător cu cei din filmele de la Hollywood şi Bollywood.

Localizate la 130 de kilometri de Raipur, peşterile în care au fost găsite picturile sunt pe domeniul satelor Chandeli şi Gotitola.

Există câteva credinţe printre localnicii în legătură cu reprezentările din stâncă. Una dintre acestea, este o legendă străveche transmisă oral. Strămoşii localnicilor au transmis avertizări privitoare la ”oamenii rohela” - cei mici.

”Oamenii Rohela” veneau din cer cu un obiect zburător rotund şi răpeau una sau două persoane din sat, care nu se mai întorceau niciodată, potrivit localnicilor.

În ciuda timpului, picturile rupestre sunt efectuate în culori naturale ce s-au deteriorat foarte puţin pe parcursul timpului, au afirmat arheologii.

Personajele ţin în mână nişte obiecte asemănătoare armelor şi sunt îmbrăcate în ceva asemănător costumelor spaţiale, au adăugat aceştia.

Iar vehiculele lor au antene, se susţin pe trei picioare şi sunt identice cu Obiectele Neidentificate Zburătoare din filmele cu extratereştrii, a adăugat Bhagat.