Peste 700 de pasageri şi-au transportat, în luna iunie, bicicleta cu trenul

(wikipedia.org)

Peste 700 de pasageri şi-au transportat, în luna iunie, bicicleta cu trenul, de peste două ori mai mulţi faţă de numărul înregistrat în luna mai, a anunţat miercuri CFR Călători.

În luna mai, circa 300 de persoane au ales sa transporte bicicleta cu trenul.

În traficul intern se pot lua biciclete nedemontabile în trenurile care dispun de spaţii interioare mari, biletul fiind de 5 lei la trenurile Regio şi de 10 lei la trenurile InterRegio, iar pentru pliabile(demontabile, pe toate trenurile, la clasa 1 şi a 2-a ca bagaj de mână, în limita spaţiului disponibil, transportul este gratuit.

Până la data de 29 octombrie, trenurile internaţionale 366/367 ”Harghita” care circulă pe ruta Braşov – Budapesta şi retur, asigură transportul bicicletelor într-un vagon special amenajat, preţul biletului pentru o bicicletă) călătorie simplă (dus), este de 5 euro.

Astfel, pasagerii au posibilitatea să-şi transporte bicicleta cu trenul din Braşov până la orice staţie din parcursul trenului care circula spre Budapesta şi retur.

S.N.T.F.C. “CFR Călători” S.A. este principalul operator naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie