PAS: Un guvern provizoriu va fi colacul de salvare al tâlharilor şi al tuturor corupţilor din Parlament

Igor Grosu a îndemnat toate fracţiunile parlamentare să se comporte ca oameni de stat întrucât orice zi de întârziere în procesul de declanşare a alegerilor anticipate este în detrimentul cetăţenilor R. Moldova
Igor Grosu, deputat PAS în Parlamentul R. Moldova
Igor Grosu, deputat PAS în Parlamentul R. Moldova (parlament.md)

Orice Guvern de tranziţie sau anticriză s-ar transforma într-un guvern de salvare a actualei majorităţi parlamentare şi anularea alegerilor anticipate. „Este o capcană”, a declarat preşedintele PAS, deputatul Igor Grosu după consultările de luni cu preşedintele Maia Sandu.

Acesta a menţionat că orice guvern provizoriu se va transforma într-un colac de salvare al tâlharilor şi al tuturor corupţilor din Parlament.

Cea mai simplă, onestă cale ar fi să nu fie adoptată nicio hotărâre de către Parlament timp de 90 de zile, până pe 17 martie, a adăugat Igor Grosu, precizând că PAS optează pentru declanşarea cât mai rapidă a alegerilor parlamentare anticipate. „Oamenii cer un alt Parlament, acesta s-a compromis.”

Deputatul PAS a îndemnat toate fracţiunile parlamentare să se comporte ca oameni de stat întrucât orice zi de întârziere în procesul de declanşare a alegerilor anticipate este în detrimentul cetăţenilor Republicii Moldova.

Pe parcursul zilei de 28 decembrie, Maia Sandu va avea consultări cu toate fracţiunile şi grupurile politice parlamentare: ora 11.30 - fracţiunea PSRM, ora 12.30 - PAS, ora 14.00 - ACUM Platforma DA, ora 15.00 - PDM, ora 16.00 - Partidului Şor, ora 16:30 - grupul Parlamentar ProMoldova. La ora 18:00, preşedintele va susţine o conferinţă de presă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe