Partidul Comunist American o sprijină total pe Hillary Clinton

Hillary Clinton
Hillary Clinton (KEVORK DJANSEZIAN/GETTY IMAGES)

În cursa pentru preşedinţia Statelor Unite, Hillary Clinton este susţinută de un grup entuziast pe care ea nu-l menţionează în discursurile sale de campanie - Partidul Comunist al SUA (PCSUA).

"Este necesară unitatea pentru obţinerea unei majorităţi zdrobitoare de voturi pentru a-l respinge cu surle şi trâmbiţe pe Donald Trump şi pe cei de dreapta", notează raportul PCSUA. "Trebuie să se repudieze sexismul şi să aleagă prima femeie preşedinte. Asumarea rezultatului este o greşeală. Cine ştie ce surpriză de octombrie şi alte trucuri murdare poate aduce?"

PCSUA nu doreşte nici un vot terţ, de asemenea. Face apel la unitate în jurul lui Clinton.

"O majoritate zdrobitoare de voturi va vindeca naţiunea", proclamă comuniştii. "Într-o alegere foarte strânsă, voturile lui Johnson şi Jill Stein ar putea înclina balanţa victoriei în favoarea lui Donald Trump. Cererea pentru unitate în vederea obţinerii unei majorităţi zdrobitoare de voturi i-ar putea convinge pe unii dintre aceia să facă ceea ce trebuie. "

Sprijinul deplin al PCUSA acordat lui Clinton a început de îndată ce a devenit clar că Bernie Sanders nu va fi candidatul Partidului Democrat. De atunci, PCSUA a găsit prea puţine lucruri pentru care să nu o sprijine pe candidata democrată.