Parlamentul a numit-o pe Carmen Negoiţă şefă la CNVM,pe Marian Sârbu la CSSPP şi Ana Maria Pătru la AEP

Epoch Times România
27.03.2012

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a validat marţi propunerile partidelor pentru o serie de membri în mai multe instituţii de stat.

Ana Maria Pătru a fost numită, în urma votului prin apel nominal, în funcţia de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente.

La Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM) a fost numită preşedinte Carmen Negoiţă, din partea PDL, soţia primarului Liviu Negoiţă, senatorul Gheorghe Marcu (PSD) este vicepreşedinte, iar în cele trei funcţii de comisari rămase vacante au fost numiţi Dorina Mihăilescu, fosta şefă a Cancelariei Guvernului Năstase, Ştefania Ferencz, fosta consilieră a lui Emil Boc şi fost consul la Barcelona şi deputatul PDL Gheorghe Albu.

În funcţia de preşedinte al Comisiei pentru Supravegherea Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a fost numit de către plenul deputatul UNPR Marian Sârbu, iar vicepreşedinte a fost numit pesedistul Ion Giurescu.

Senatorul PDL Radu F. Alexandru a fost validat ca membru titular în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), iar Mircea Valeriu Deacă a devenit membru supleant.

Ca membru în Comisia pentru Supravegherea Asigurărilor (CSA) a fost validat Albin Biro, propus de UDMR.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor