Parada sărăciei. Mihai Popşoi: Dodon este un trădător. Se gândeşte la fotografiile sale cu Putin - nu la sănătatea soldaţilor

Igor Dodon în vizită la Moscova
Igor Dodon în vizită la Moscova (facebook.com)

Vicepreşedintele Parlamentului Mihai Popşoi susţine că Igor Dodon este gata să plece la parada militară de la Moscova, în pofida faptului că cetăţenilor R. Moldova nu le ajung bani de mâncare şi ţara bate recorduri la infectări și decese, mai ales în rândul medicilor.

Politicianul scrie pe contul său de Facebook că, din venitul lunar, un cetăţean al R. Moldova cheltuie pentru mâncare 44%, în Rusia 31%, România 28%, Franţa 13% şi Germania 11%, deci Igor Dodon ar lua parte la o paradă a sărărciei.

Preşedintele Dodon merge să-și facă o poză cu sponsorul său politic, notează deputatul PAS, menţionând că şeful statului va trebui mai întâi să dea testul la Covid, pentru că în Rusia situaţia e şi mai gravă.

În opinia lui Mihai Popşoi, un preşedinte care se gândeşte doar la fotografiile sale și nu la sănătatea soldaţilor este un trădător. Dodon nu merge singur, ci împreună cu 75 de militari moldoveni pe care îi expune riscului de infectare. „Să-i urăm drum bun într-o singură direcţie!”.