(P) Participarea la cursuri online pentru copii este esenţială pentru orice tânăr! Iată de ce!

Pentru fiecare părinte, fiul sau fiica sa va rămâne întotdeauna un copil, care va avea tot timpul pentru a îndrepta diverse greşeli. Cu toate acestea, lumea reală funcţionează după alte reguli şi este important ca tinerii să înveţe devreme cum ar trebui să procedeze pentru a obţine tot ceea ce îşi doresc.
Cursuri online
Cursuri online (Epoch Times România)

Acest aspect poate fi îndeplinit mai uşor prin participarea la cursuri online copii şi adolescenţi de la Success Academy, o „altfel de şcoală”, menită să vină în completarea programei şcolare tradiţionale. Aici elevii participă la sesiuni de dezvoltare personală care îi ajută să devină cea mai bună versiune a lor şi să îşi atingă potenţialul maxim.

Ce este dezvoltarea personală?

Definiţia dezvoltării personale nu este exactă, din moment ce aceasta reprezintă un proces continuu şi individual. Trainerii cu experienţă de la Success Academy sunt conştienţi de acest aspect şi oferă cursuri online pentru copii şi adolescenţi, completate de mentoring şi feedback personalizat.

De ce ai nevoie de cursuri de la Success Academy?

Experienţele din prima parte a vieţii sunt extrem de importante pentru modul în care tinerii se vor dezvolta în viaţă, motiv pentru care participarea la cursurile online sau în sala de la Success Academy poate avea nenumărate beneficii. Iată doar câteva dintre ele!

  1. Cursanţii învaţă cum să îşi crească încrederea de sine.

  2. Învaţă cum să îşi exprime ideile şi să vorbească în public.

  3. Descoperă cum să îşi organizeze programul.

  4. Îşi dezvoltă gândirea critică.

  5. Află cum să comunice şi să stabilească relaţii cu cei din jur.

  6. Ştiu să vorbească şi să se exprime liber în limba engleză.

  7. Înţeleg cum să îşi administreze banii.

Dincolo de toate aceste beneficii, marele avantaj adus de participarea la cursuri online pentru copii şi adolescenţi constă în faptul că elevii câştigă experienţă profesională şi personală, pe care o pot valoriza oricând, indiferent de traseul ales în viaţă. De asemenea, Success Academy oferă diplome care atestă activitatea, implicarea, experienţa şi rezultatele fiecărui cursant în parte.

Cursuri online
Cursuri online (Epoch Times România)

Cum te înscrii?

Dacă alegi să te înscrii la cursuri online pentru copii de la Success Academy, vei avea parte de un program coerent care stimulează şi urmăreşte dezvoltarea potenţialului tău prin training, coaching şi evaluare continuă. Iată cum trebuie să procedezi pentru a deveni un student al Academiei!

Înainte de orice, trebuie să accesezi platforma online successacademy.ro şi să te înscrii la una dintre şedinţele Demo. La această şedinţă sunt invitaţi atât părinţii, cât şi copiii. În timp ce tinerii participă la o şedinţă de curs demonstrativă, părinţii au parte de o discuţie sinceră cu o parte din echipa Success Academy, care le oferă mai multe detalii despre şcoală.

Deşi trainerii Success Academy îţi stau la dispoziţie pentru orice informaţie de care ai nevoie, decizia de înscriere este luată acasă, doar de către părinţi şi copii. Success Academy formează grupe de studiu pe tot parcursul anului.

Anul de studiu durează 34 de săptămâni, indiferent de momentul înscrierii. Academia ţine cont de structura anului şcolar în ceea ce priveşte vacanţele şi zilele libere legale. Săptămânal, cursanţii participă la două sesiuni, una de Leadership (în limba română) şi una de English Thinking Training.

Înscrie-te la cursuri online pentru copii oferite de Success Academy şi vei avea parte de singurul program complet şi coerent de dezvoltare personală din România, care îi pregăteşte pe adolescenţi şi tineri pentru viaţă reală!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură