Orban: Ţuţuianu este Acarul Păun. Nu a avut abilitatea de comunicare prin care să ascundă adevărul

PSD lasă armata română fără bani de solde, iar Adrian Ţuţuianu a devenit "Acarul Păun" pentru că nu a avut abilitatea să ascundă adevărul, a acuzat şeful PNL Ludovic Orban.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

Într-un context internaţional complicat, în ciuda angajamentelor luate faţă de partenerii strategici ai României, PSD lasă armata română fără bani de solde, a atras atenţia marţi, pe pagina sa de Facebook, preşedintele PNL Ludovic Orban.

"Ce să mai vorbim de cei 2% din PIB pentru înzestrare? Şi cine este Acarul Păun? Acela care nu a avut abilitatea de comunicare prin care să ascundă adevărul, adică Ministrul Apărării care a ridicat preşul ca să se vadă gunoiul ascuns. De plecat, ar trebui să plece toţi, nu doar ţapul ispăşitor. Acest Guvern pare să fie mai familiar cu cazaciocul decât cu rock and roll-ul", a declarat Orban.

Reamintim că ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, şi-a dat demisia, invocând "proasta comunicare", la scurt timp după ce în spaţiul public a ţâşnit vestea că, în aşteptarea rectificării bugetare, Armata va plăti eşalonat salariile în luna septembrie. Detalii aici.