Orban: S-au succedat diferite Guverne de când Ciorbea se joacă de-a Avocatul Poporului

Preşedintele PNL Ludovic Orban este total nemulţumit de modul în care Victor Ciorbea - pe care de multe ori l-a catalogat drept vasalul PSD - înţelege să-şi ducă la îndeplinire atribuţiile ce îi revin în calitate de Avocat al Poporului.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, trebuie să analizeze cu adevărat cu celeritate sesizarea PNL care vizează ordonanţele de urgenţă privind şcolile doctorale şi plafonarea indemnizaţiilor pentru mame, a atras antenţia, în cadrul unei conferinţe de presă, liderul PNL Ludovic Orban.

Întrebat cum comentează faptul că Victor Ciorbea a declarat că va analiza cât de repede posibil sesizarea PNL, Orban a replicat că "această celeritate deja este foarte subiectiv interpretată de unii şi de alţii".

"Domnul Victor Ciorbea trebuie să ştie de la mine un lucru: PNL a început să facă inventarul tuturor sesizărilor făcute de partidele de opoziţie la Avocatul Poporului împotriva ordonanţelor şi a ordonanţelor de urgenţă emise de diferite guverne care s-au succedat de când Ciorbea se joacă de-a Avocatul Poporului. Nu ştiu ce înseamnă celeritate la Victor Ciorbea", a declarat Ludovic Orban.

Reacţia şefului PNL vine în contextul în care Ciorbea a precizat că va încerca să rezolve aspectele invocate de liberali "cât mai repede şi cât mai constituţional, legal".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne