Orange anunţă extinderea acoperirii în judeţul Ilfov

Orange România anunţă extinderea acoperirii de voce şi date în trei localităţi rurale din judeţul Ilfov, respectiv Cornetu, Sitaru şi Grădiştea, a anunţat joi compania.
(ANA AREVALO / AFP / GettyImages)
Epoch Times România
30.08.2012

Orange România anunţă extinderea acoperirii de voce şi date în trei localităţi rurale din judeţul Ilfov, respectiv Cornetu, Sitaru şi Grădiştea, a anunţat joi compania.

Odată cu adăugarea acestor localităţi, 99,03 % din populaţia judeţului Ilfov are acces la serviciile de telefonie mobilă.

"Pentru extinderea reţelei Orange au fost instalate noi antene, care genereaza simultan atât acoperire GSM, cât şi UMTS, asigurând un semnal optim. Clienţii din localităţile respective vor avea semnal atât pentru apeluri şi SMS-uri, cât şi pentru accesarea contului de e-mail şi pentru navigarea pe internet la viteze HSPA+", se arată în comunicat.

De asemenea, locuitorii din judeţul Ilfov pot beneficia de întreaga ofertă Orange: abonamente, cartele PrePay şi o gamă largă de telefoane.

Orange precizează că de curând a fost finalizată trecerea de la 2G la cea simultană 2G şi 3G în judeţul Ilfov, iar localităţile Cornetu, Grădiştea şi Sitaru beneficiază deja de 3G.

În prezent 99,74% din populaţia României beneficiază de servicii de internet mobil la viteze de până la 14.4 Mbps.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor