Oprişan se plânge în videoconferinţă că Şova nu-i răspunde la telefon: Nu sun să-i declar dragoste

Şeful CJ Vrancea, Marian Oprişan, i-a cerut miercuri ministrului delegat Dan Şova, în şedinţa comandamentului de iarnă de la Guvern, să-i răspundă la telefon deoarece el are probleme în judeţ cu drumurile, şi nu sună pentru declaraţii de dragoste.

După ce şeful ANM a informat că vor urma trei avertizări de vreme rea în ţară, Oprişan i-a adus la cunoştinţă vicepremierului Liviu Dragnea că are probleme urgente cu drumurile judeţene, dar Dan Şova nu-i răspunde la telefon.

"Dle vicepremier, vă rog să îmi permiteţi să-l rugaţi pe dl ministru delegat Şova şi să-i spun următorul lucru, că în judeţul Vrancea este cel mai mare nod rutier din sud-estul României şi că secţia de drumuri naţionale Vrancea este una mult subdimensionată şi îl rog ca împreună cu cei de la CNADNR să ia măsuri pentru că Vrancea are o reţea de 570 de km de drumuri naţionale şi întotdeauna, repet, întodeauna, drumurile naţionale, CNDNR-ul nu şi-a făcut treaba. Şi îl rog, poate răspunde şi la telefon, pentru că nu îl sun ca să îi declar dragoste, ci sunt reprezentantul legal şi constituţional a 400.000 de cetăţeni şi poate e bine să vorbească cu colegii atunci când sunt probleme urgente", a declarat Oprişan.

Şova i-a răspuns scurt că va cerceta situaţia din Vrancea. "Da, bun, dacă sunt probleme la Vrancea vom cerceta şi vom lua măsurile pe care le-am luat şi în alte situaţii", a punctat ministrul delegat pentru infrastructură.

Vicepremierul Liviu Dragnea i-a dat dreptate lui Oprişan. "Solicitarea dlui Marian Oprişan o consider îndreptăţită, ne aducem aminte ce s-a întâmplat acum un an de zile în Vrancea, Buzău, Brăila şi bâlbiala de la nivel central şi lipsa de comunicare între autorităţile locale şi centrale", a precizat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie