Olguţa Vasilescu: parlamentarii dacă nu ne ajută, măcar să nu ne încurce

Olguţa Vasilescu, primar al municipiului Craiova
Olguţa Vasilescu, primar al municipiului Craiova (Epoch Times România)

Social-democraţii ai întruniri vineri şi sâmbătă, într-un adevărat maraton în ce priveşte munca de partid. Membrii PSD din teritoriu îşi exprimă nemulţumirile faţă de activitatea Guvernului, precum şi a reprezentanţilor USL din Parlament.

Primarul Craiovei Lia Olguţa Vasilescu a atacat dur majoritatea USL din Parlament, în mod special pe reprezentanţii Comisiilor de Administraţie, care de fapt sunt conduse de PSD.

”Profit de faptul că avem parlamentari în sală, mai ales preşedinţii Comisiilor de Administraţie publică din Senat şi Camera Deputaţilor, pe care îi rog, dacă nu ne ajută, măcar să nu ne încurce şi o să mă refer la un exemplu concret: o lege care a apărut în Monitorul Oficial în data de 5 noiembrie şi care ne va pune în imposibilitatea de a mai face şedinţe extraordinare. Nu ştiu câţi dintre dumneavostră aţi fost în administraţia publică locală. Eu am avut un şoc! Dacă ne mai vin şi astfel de legi, nu ne ajutaţi chiar deloc”, a afirmat Olguţa Vasilescu.

Primarul Craiovei acuză Guvernul că a dat Legea maidanezilor, dar nu a trimis şi normele de aplicare, fapt pentru care legea nu poate fi pusă în aplicare.

”Ne-aţi dat legea maidanezilor, s-a inflamat toată lumea şi aţi făcut-o uitată. Nu ne-aţi dat normele de aplicare. Se mai întâmplă o tragedie, cine răspunde? Bineînţeles că primarul. Nu ştim ce să facem la ora actuală. Nu putem să aplicăm legea la ora actuală, pentru că e penal dacă se aplică legislaţia fără normele de aplicare. Am văzut la TV de la reprezentanţii ONG-urilor că vine undeva prin primăvară. Sper totuşi că nu ONG-urile conduc ministerul respectiv!”, a adăugat Olguţa Vasilescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne