Octavian Ţîcu, invitat să candideze la Primăria Chişinău pe lista Partidului Unităţii Naţionale

Primăria municipiului Chişinău
Primăria municipiului Chişinău (Epoch Times)

Partidul Unităţii Naţionale (PUN), luând în calcul pericolul reprezentat de căderea Chişinăului în mâinile PSRM, a salutat intenţia deputatului Octavian Ţîcu de a candida la Primăria municipiului Chişinău, anunţându-şi deplinul sprijin pentru candidatura acestuia.

Potrivit unui comunicat, formaţiunea politică l-a invitat pe Octavian Ţîcu să candideze ca exponent al societăţii civile pe lista PUN conştientizând necesitatea unificării tuturor forţelor pro-europene şi unioniste şi realizând pericolul revenirii Republicii Moldova în zona de influenţă a Federaţiei Ruse.

Totodată, PUN a făcut apel la toate formaţiunile pro-europene şi unioniste să sprijine candidatura lui Octavian Ţîcu la Primăria municipiului Chişinău pe lista PUN.

În replică, parlamentarul a menţionat în cadrul unei emisiuni televizate că se bucură de propunerea PUN. „PUN-ul pentru mine înseamnă Traian Băsescu. Eu am vorbit cu ambii lideri care se află pe dreapta şi au o disponibilitate să mă susţină.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe