O furtună de zăpadă loveşte oraşul New York miercuri dimineaţă

Furtună de zăpadă
Furtună de zăpadă (Ian Forsyth / Getty Images)
Catherine Yang
22.01.2014

La două săptămâni după înregistrarea celei mai coborâte temperaturi din ultimii 118 ani, adusă de un vortex polar, oraşul New York trebuie să facă faţă din nou unei furtuni de zăpadă.

Serviciul Naţional de Meteorologie a emis o avertizare de viscol pentru regiunea de nord-est. Se aşteaptă ca oraşul New York să fie acoperit de un strat de 15-25 centimetri de zăpadă.

Ninsoarea a început demarţi dimineaţă, iar avertismentul este în vigoare încăpând de marţi de la prânz până miercuri la ora 6 seara.

Se vor înregistra temperaturi între -11oC şi -5oC dar, datorită vântului îngheţat, pe timpul nopţii temperatura va fi resimţită ca şi la -23oC.

Vântul va bate cu viteze cuprinse între 24 - 40 km/h cu intensificări de până la 55 km/hputând afecta traficul. Călătorii sunt sfătuiţi să-şi limiteze deplasările iar Autoritatea Portuară din New York şi New Jersey a dispus personal suplimentar în aeroporturi, tuneluri, poduri, sistemul PATH, şi în port cu schimburi de 12 ore.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor