Numele lui Dan Ioan Popescu şi al lui Bogdan Buzăianu, gravate pe vitrina celui mai scump magazin din lume

Numele fostului ministru PSD Dan Ioan Popescu şi al "băiatului deştept din energie" Bogdan Buzăianu au fost gravate pe vitrina celui mai scump magazin din lume, aflat în Beverly Hills.
Magazinul House of Bijan
Magazinul House of Bijan (instagram.com/nicolasbijan)

Numele fostului ministru al Economiei, Dan Ioan Popescu, este gravat alături de cel al controversatului om de afaceri Bogdan Nicolae Buzăianu, pe vitrina magazinului House of Bijan, cunoscut ca cel mai scump magazin din lume, au dezvăluit, în exclusivitate, jurnaliştii de la Hotnews.ro.

Pe lista clienţilor, inscripţionată pe vitrinele magazinului din Beverly Hills, se află şi Barack Obama, Vladimir Putin, Tony Blair, Arnold Schwarzenegger, Michael Jordan, dar şi miliardari din Golf. Dan Ioan Popescu este inventatorul "băieţilor deştepţi din energie", afacerişti care au câştigat contracte preferenţiale în detrimentul statului român, Buzăianu fiind cel mai cunoscut dintre aceştia.

Dan Ioan Popescu şi Buzăianu sunt printre cei mai bogaţi şi mai influenţi jucători în domeniul energetic, fiind aproape imuni la anchetele de corupţie. Ambii trăiesc în străinătate: Dan Ioan Popescu în Italia, iar Bogdan Buzăianu în Elveţia.

Pentru a citi integral articolul intraţi aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne