"Nu vă fie frică, PSD-ul pică" - Vasile Blaga

Vasile Blaga, PDL
Vasile Blaga, PDL (Epoch Times România)

”Tinerii pesedişti” sunt mai răi decât cei vechi, a afirmat preşedintele PDL, Vasile Blaga, sâmbătă, la Ploieşti, explicând că PSD se comportă ca un clan:

"Tinerii pesedişti sunt mai răi decât vechii pesedişti. Uitaţi-vă cum se manifestă tinerii pesedişti acolo unde au puterea, în primării, în consilii judeţene, în Guvern. (...) Tânăra gardă a PSD, lucrează numai pe clanuri. Domnul Ponta, cel puţin cu numele, e premier, doamna e în Parlamentul European, socrul mare (Ilie Sârbu n.r.) - şeful senatorilor PSD, finuţul, de pe aici, ministru la Justiţie şi mai continuăm cu jumătate de Guvern", a declarat Vasile Blaga, preluat de Mediafax.

Mai mult, "tânăra gardă" pare a nu mai avea nici un scrupul, a arătat Blaga, reamintind cazul fostului prefect al judeţului Galaţi, Emanoil Bocăneanu, arestat sub acuzaţia că ar fi încercat să tocmească un asasin plătit, pentru a o omorî pe funcţionara care îl denunţase la DNA pentru fapte de corupţie.

"Gândiţi-vă numai la cel care a fost prefectul PSD de Galaţi. (...) I-a trecut prin cap tânărului pesedist, fost prefect, să plătească un criminal să omoare o martoră la proces. Asta se întâmplă în România în 2014, cu PSD la putere. De aceea trebuie să plece. Nu vă fie frică, PSD-ul pică", a mai afirmat Blaga.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga a participat ieri la un miting electoral la Ploieşti, alături prezidenţiabilul partidului, Cătălin Predoiu şi de europarlamentarul Monica Macovei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne