"Nu vă fie frică, PSD-ul pică" - Vasile Blaga

Vasile Blaga, PDL
Vasile Blaga, PDL (Epoch Times România)

”Tinerii pesedişti” sunt mai răi decât cei vechi, a afirmat preşedintele PDL, Vasile Blaga, sâmbătă, la Ploieşti, explicând că PSD se comportă ca un clan:

"Tinerii pesedişti sunt mai răi decât vechii pesedişti. Uitaţi-vă cum se manifestă tinerii pesedişti acolo unde au puterea, în primării, în consilii judeţene, în Guvern. (...) Tânăra gardă a PSD, lucrează numai pe clanuri. Domnul Ponta, cel puţin cu numele, e premier, doamna e în Parlamentul European, socrul mare (Ilie Sârbu n.r.) - şeful senatorilor PSD, finuţul, de pe aici, ministru la Justiţie şi mai continuăm cu jumătate de Guvern", a declarat Vasile Blaga, preluat de Mediafax.

Mai mult, "tânăra gardă" pare a nu mai avea nici un scrupul, a arătat Blaga, reamintind cazul fostului prefect al judeţului Galaţi, Emanoil Bocăneanu, arestat sub acuzaţia că ar fi încercat să tocmească un asasin plătit, pentru a o omorî pe funcţionara care îl denunţase la DNA pentru fapte de corupţie.

"Gândiţi-vă numai la cel care a fost prefectul PSD de Galaţi. (...) I-a trecut prin cap tânărului pesedist, fost prefect, să plătească un criminal să omoare o martoră la proces. Asta se întâmplă în România în 2014, cu PSD la putere. De aceea trebuie să plece. Nu vă fie frică, PSD-ul pică", a mai afirmat Blaga.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga a participat ieri la un miting electoral la Ploieşti, alături prezidenţiabilul partidului, Cătălin Predoiu şi de europarlamentarul Monica Macovei.