Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz vor juca un meci demonstrativ în Arabia Saudită

Carlos Alcaraz şi Novak Djokovic | Cincinnati 2023 Final Highlights (screenshot via Youtube https://www.youtube.com/watch?v=Fgy8tjrKy1Y)
Mioara Stoica
21.10.2023

Finala ATP de la Torino nu va fi ultima dată când Carlos Alcaraz şi Novak Djokovic îşi vor intersecta drumurile în acest an. Jucătorii de pe locul 1 şi 2 în clasament se vor întâlni în mijlocul sărbătorilor de Crăciun pentru a juca o partidă demonstrativă în Arabia Saudită.

Cupa Sezonului de la Riad îi va reuni pe cei mai buni doi jucători de pe planetă pe 26 şi 27 decembrie, într-un turneu la care vor mai participa Aryna Sabalenka, proaspăt numărul unu mondial, şi Ons Jabeur, finalist la ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon.

Alcaraz are deja o altă expoziţie programată în calendar. Jucătorul spaniol va juca la Monumental Plaza de Toros din Mexic pe 29 noiembrie. Conform planului întocmit de echipa jucătorului, acesta va da startul noului sezon pe 8 decembrie şi nu va juca oficial până pe 14 ianuarie, când va începe Australian Open, informează publicaţia Marca.

După ce s-a retras din cauza unui disconfort fizic de la ATP 250 de la Basel, care urma să se desfăşoare săptămâna viitoare, Alcaraz are în plan să joace la Paris-Bercy (30 octombrie-5 noiembrie) şi la ATP Finals de la Torino (12-19 noiembrie), eveniment pentru care luptă în continuare să ajungă numărul unu în cursa din 2023.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor