Noi mişcări în Parlament. Patru senatori se afiliză la ALDE şi UNPR

Varujan Vosganian
Varujan Vosganian (Epoch Times România)

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, marţi, după şedinţa Biroului Permanent al forului legislativ, că senatorii Varujan Vosganian şi Ioan Ghişe, care au activat în ultima perioadă ca independenţi, şi-au comunicat intenţia de a face parte din Grupul Liberal Conservator ALDE, iar senatorii Ilie Năstase şi Lucian Iliescu - din grupul parlamentar al UNPR.

Afilierea celor patru senatori la grupurile parlamentare menţionate urmează să fie anunţată şi în plen, relatează Mediafax.

Tăriceanu a mai declarat că Senatul îşi va desemna marţi noua componenţă a Biroului Permanent, urmând ca plenul să se reunească apoi pentru a dezbate şi vota Codul Fiscal, ca urmare a cererii de reexaminare formulată de preşedintele Klaus Iohannis.

Reamintim că atât Varujan Vosganian, cât şi Ioan Ghişe au fost membri ai PNL, în timp ce Ilie Năstase a devenit senator pe listele PC, migrând recent spre partidul lui Gabi Oprea. Lucian Iliescu, cel de al doilea senator care sare în barca generalului Oprea, a activat, de asemenea, în PNL. În iunie a.c., DNA a anunţat începerea urmăririi penale faţă de Iliescu, acesta fiind acuzat de intervenţii pentru câştigarea de către firmele fiului său a unor licitaţii organizate de Primăria Giurgiu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne