"Noaptea minţii". Vlad Voiculescu: Şerban Nicolae, un individ cu apucături sinistre

Autor al unor iniţiative extrem de controversate, pesedistul Şerban Nicolae, şef peste Comisia Juridică din Senat, cu siguranţă nu se regăseşte pe lista de favoriţi a fostului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.
Vlad Voiculescu (Ministrul Sanatatii)
Vlad Voiculescu (Ministrul Sanatatii) (Florin Chirila/Epoch Times)

Acelaşi senator care a propus respingerea uneia dintre cele mai importante reforme a tehnocraţilor din domeniul sănătăţii, depolitizarea managementului sanitar, a propus acum şi graţierea corupţilor. Este vorba despre pesedistul Şerban Nicolae, şef peste Comisia Juridică din Senat, un "individ cu apucături sinistre", şi-a exprimat nemulţumirea fostul ministru Vlad Voiculescu.

"Acest individ se numeşte Şerban Nicolae şi este senator al României. Pe data de 16 ianuarie, la propunerea individului senator Şerban Nicolae, Senatul condus de Călin Popescu Tăriceanu a votat respingerea OUG 79 menită să depolitizeze şi să profesionalizeze managementul de spitale!", a declarat Vlad Voiculescu, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit fostului ministru, argumentele respingerii sunt demne probabil de domnii care le-au propus şi/sau votat, ar face de ruşine însă orice elev de liceu care a trecut de primele lecţii de logică.

"Nu contează cum arată unele spitale, nu contează cât se fură şi cât se pierde pentru că oamenii partidului fie fură, fie nu s-ar califica nici pentru a administra o scară de bloc, cu atât mai puţin un spital. Cam la fel cum unii nu s-ar califica nici măcar ca mici funcţionari şi ajung senatori sau deputaţi", a precizat Vlad Voiculescu.

Tehnocratul a atras atenţia că "acelaşi individ cu apucături sinistre vrea să facă ceva pentru corupţii partidului", "şi o face... şi o şi recunoaşte!!!".

Cum motivează? Iată: "Eu nu cred că cei care sunt corupţi trebuie să stea trei într-un pat, în condiţii de igrasie, de igienă precară şi aşa mai departe, în timp ce alte categorii de infractori ar trebui să stea în condiţii... Din punctul meu de vedere, se gândeşte raţional şi vreau să le prezint mâine ca argumente".

La finalul postării sale, Vlad Voiculescu a adăugat hashtag-urile #noapteaminţii şi #nesimţireaareculoarepolitică.