Nicuşor Dan, mesaj pentru alegători: Veniţi la vot! Să trimitem oameni curaţi în Parlament

Alegerile parlamentare bat la uşă, context în care liderul Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, îi cheamă pe români la vot pentru a trimite în Parlament oameni care pot schimba felul în care se face politică în România.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Românii trebuie să vină la vot pe 11 decembrie pentru a trimite în viitorul Parlament oameni curaţi, care să fie în slujba poporului, a transmis luni seară, pe contul său de Facebook, liderul USR, Nicuşor Dan.

"Vino la vot pe 11 decembrie 2016. Sunt sigur că fiecare dintre voi realizează miza acestor alegeri când, pentru prima dată, putem trimite în Parlament oameni care pot schimba felul în care se face politică în România: oameni curaţi, pentru care politica e o datorie, nu un mijloc de îmbogăţire ilegală", a scris Nicuşor Dan.

În acelaşi timp, liderul USR i-a avertizat pe români că pot vota doar:

1. în localitatea de domiciliu sau de reşedinţă (numai la secţia de votare unde eşti arondat), dacă eşti acasă în ziua votului;

2. în judeţul în care ai domiciliul sau reşedinţa, dacă eşti plecat din localitate, pe liste suplimentare.

"Este, deci, important de reţinut că nu poţi vota în alt judeţ. În cazul în care munceşti sau studiezi în alt judeţ decât cel de domiciliu şi nu ai viză de flotant, atunci trebuie să mergi acasă în ziua votului. Dacă, totuşi, nu poţi merge acasă în ziua votului, îţi poţi obţine viza de flotant. Dar programează din timp depunerea actelor necesare: durează circa o săptămână de la momentul depunerii actelor până la primirea vizei de flotant", a explicat Nicuşor Dan.

În replică, un internaut i-a transmis că vine la vot, dar şi-a exprimat îngrijorarea se va repeta istoria de la alegerile locale, când Nicuşor Dan şi Cătălin Predoiu au împărţit acelaşi electorat USR - PNL spre satisfacţia şi câştigul PSD.

"Veniţi la vot. PNL are în sondaje procentul clasic, USR are votanţii săi", a fost răspunsul lui Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne