Nicolae Timofti, Marian Lupu şi Vlad Filat s-au întâlnit cu Bogdan Borusewicz

Preşedintele parlamentului polonez, Bogdan Borusewicz (PETRAS MALUKAS / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
12.03.2013

Mareşalul Senatului Poloniei, Bogdan Borusewicz, aflat în vizită oficială luni, la Chişinău, împreună cu mai mulţi senatori, a participat la reuniunea Adunării Parlamentare Polonia – Republica Moldova.

Bogdan Borusewicz a avut întrevederi separate cu preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu preşedintele Parlamentului, Marian Lupu, şi cu premierul în exerciţiu, Vlad Filat, potrivit elldor.info.

În cadrul întâlnirilor, oficialii au discutat despre situaţia politică de la Chişinău, parcursul european al Republica Moldova şi conflictul transnistrean.
Mareşalul Senatului Poloniei a asigurat de susţinerea deplină de către ţara sa a proiectului de integrare europeană a Republici Moldova şi a soluţionării conflictului transnistrean.

Bodgan Borusewicz s-a arătat îngrijorat de criza politică de la Chişinău şi a menţionat că eventualele succese la Summitul de la Vilnius depind de situaţia politică internă.

În opinia sa, alegerile anticipate pot avea, de asemenea, un impact negativ.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor