"Neomarxişti, securişti, profitori" - Corlăţean, injurii la adresa Opoziţiei / Sala a răsunat de huiduieli

Senatorul PSD Titus Corlăţean
Senatorul PSD Titus Corlăţean (Epoch Times Romania)

Senatorul PSD Titus Corlăţean a aruncat cuvinte grele la adresa Opoziţiei, joi, la dezbaterea din Parlament pe moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

“Am fost interesat să încerc să descopăr care este alternativa la actualul guvern oferită românilor de către opoziţie şi de cineva care, din înălţimile aroganţei sale, nu doarme de grija PSD. În afară de premierul aflat în umbră care a făcut pe vremuri deliciul alegătorilor dâmboviţeni pe când se dădea în lanţuri, cu caruselul este adevărat, la bâlciul de la Fieni, nu am descoperit chimie între partenerii fără ideologie de altfel din opoziţie, zero echipă. Zero, şi ştie Dacian Julien Cioloş de ce. Greşesc totuşi. Există câteva oferte generoase pe care voci autorizate din opoziţie fie liberale, fie neomarxiste, #rezist, USR le-au avansat”, şi-a început Corlăţean atacul.

Senatorul PSD a acuzat Opoziţia că ar dori să arunce în stradă 400 de mii de bugetari şi să instituie avortul obligatoriu pentru femeile fără un venit mediu pe economie.

“Adică vreo 400 de mii de bugetari aruncaţi în stradă dacă PNL vine la guvernare, tăieri de pensii şi salarii […]. Vreţi să tăiaţi veniturile românilor şi să loviţi în ceea ce dumneavoastră consideraţi a fi electoratul PSD. [...] Mă întreb ce normalitate este cea în care voci importante neomarxiste din USR anunţă că se impune stabilirea obligaţiei avortului pentru femeile care nu au un venit mediu pe economie, sau că neomarxiştii vor legifera după preluarea guvernării, căsătoriile şi parteneriatele gay din România”, şi-a continuat discursul social-democratul, în huiduielile puternice ale parlamentarilor.

Titus Corlăţean a adăugat într-o notă vădit ironică o serie de acuzaţii la adresa opoziţiei, neuitând să admonesteze UDMR-ul despre care afirmă că îşi încarcă bateriile politice când cu unii când cu alţii.

“Chiar ne putem imagina o fotografie de familie care să reunească într-o armonie [..] pe de o parte neomarxişti, #rezist, USR fii sau fiice sau nepoţi de generali securişti, securişti deconspiraţi de CNSAS, aşa cum este cazul liderului USR de la Bucureşti, sau consiliaţi de rezervişti cu mari stele pe umăr, profitori anteriori ai unor afaceri grase cu instituţiile statului pe care acum le blamează permanent, alături de Petrov şi echipa sa, cu un ax central fixat de urmaşii lui Brătianu, adoratori ai noii securităţi şi apărători ai abuzurilor comise de cei care au renunţat la statutul lor onorabil de ofiţeri de informaţii pentru a deveni securişti împreună cu vajnicii, curajoşii, bravii procurori de elită ai doamnei Kovesi.

Ah, să nu uit. Din fotografie nu vor să lipsească nici colegii de la UDMR care îşi încarcă de fiecare dată bateriile, politice evident, când cu unii, când cu alţii: curat consecvenţi. Nu veţi deveni niciodată o alternativă, dumneavoastră toţi cei care aţi apărat binomul securist secretizat prin protocolul SRI-DNA-Kovesi, dumneavoastră care aţi aplaudat şi aţi susţinut abuzurile grave comise în Justiţie fie pentru că eraţi vulnerabili şi deci santajabili, fie pentru că vă era bine să ştiţi că adversarii politici ai dumneavoastră erau ţinte şi erau vânaţi de securişti şi procurori. Nu au contat pentru dvs. călcarea în picioare a demnităţii umane”, a mai precizat Corlăţean.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne