Năstase(PSD): Moţiunea de cenzură ar trebui să aibă succes mai ales că în interiorul PDL sunt probleme

Epoch Times România
09.04.2012

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat luni la Mizil că moţiunea de cenzură ar trebui să aibă succes în condiţiile în care în interiorul PDL sunt probleme, existând semne de întrebare în ceea ce priveşte UDMR şi UNPR.

"Cred că moţiunea de cenzură, mai ales în condiţiile de acum, cu ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, ultimele săptămâni, cu această stare de necomunicare, incapacitatea preşedintelui de a mai organiza un dialog în ţară, incapacitatea de a construi o echipă guvernamentală care să poată să realizeze proiecte consensuale, cred că din acest punct de vedere moţiunea de cenzură ar trebuie să aibă succes cu atât mai mult cu cât în interiorul PDL sunt probleme, sunt probleme cred şi la UDMR, de asemenea UNPR are unele semne de întrebare", a spus Năstase la Mizil unde participă la acţiunea de lansare a candidaţilor USL la alegerile locale din colegiul opt.

Năstase a subliniat că USL va vota moţiunea de cenzură şi că va face tot ce ţine de el ca acesta să treacă.

De asemenea, liderul social-democrat a explicat că moţiunea de cenzură va fi probabil ultimul moment cu ocazia căruia se va putea face o analiză în ceea ce priveşte trecerea altor membri PDL la USL.

"Ultimul moment va fi moţiunea de cenzură la care vom putea să evaluăm aceste lucruri, pentru că avem un obiectiv care este foarte clar la acest moment şi anume înlăturarea regimului Băsescu. Dacă vom găsi aliaţi pentru acest proiect sigur că va trebui să luăm în calcul ofertele lor", a explicat Năstase.

Totodată, preşedintele Consiliului Naţional al PSD a subliniat că ideea unor transferuri viitoare de la PDL la USL poate să mai apară doar "în situaţii excepţionale".

Adrian Năstase participă luni al Mizil la lansarea candidaţilor USL pentru alegerile locale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor