Năstase: Iohannis şi-a dorit „parlamentul său”. Acum îl are. Senatoarea Şoşoacă i-a oferit o mostră

Adrian Nastase
Adrian Nastase (Epoch Times România)

Fostul premier PSD Adrian Năstase a susţinut, pe blogul său personal, că este posibil ca preşedintele Klaus Iohannis să nu fi obţinut parlamentul pe care şi l-ar fi dorit, ţinând cont de prezenţa unor politicieni precum senatoarea Diana Şoşoacă.

„Iohannis şi-a dorit să aibă ‘parlamentul său’. Pentru că parlamentul cu Psd era rău. Acum îl are. Senatoarea Şoşoacă i-a oferit o mostră. În curând, în calitate de ‘înalt demnitar român’, va suna la 112 şi va cere să i se deschidă Palatul Cotroceni, după ce a cerut acelaşi lucru la Ministerul de interne”, a precizat Năstase.

Adrian Năstase face referire la protestul desfăşurat în urmă cu câteva zile de partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) în faţa Ministerului Sănătăţii şi Ministerului de Interne, unde senatoarea Şoşoacă a ieşit în evidenţă atât prin atitudinea sa anti-mască cât şi prin încercarea nereuşită de a intra în sediile ambelor instituţii. La prima oprire, senatoarea a cerut demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, iar la a doua a cerut demisia secretarului de stat Raed Arafat. Totuşi, Şoşoacă nu a fost lăsată să intre în niciuna dintre cele două clădiri. Mai mult, la protestul de la Ministerul Sănătăţii, senatoarea a sunat la 112 şi a chemat un echipaj de Poliţie la faţa locului şi a avertizat că va mai face o plângere penală.

„Bănuiesc că preşedinta Senatului, dna Dragu, după ce s-a consultat cu mai multe ONG-uri cum să dărâme zidul de la Palatul Parlamentului, va face consultări şi pentru a dărâma zidul de la Palatul Cotroceni. În felul acesta, preşedintele se va putea întâlni mai uşor cu poporul”, a adăugat fostul premier.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne