Monica Macovei: Din celula de la Jilava, deţinutul Năstase şi-a reluat rolul de lider PSD

Monica Luiza Macovei,europarlamentar PDL
Monica Luiza Macovei,europarlamentar PDL (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
24.11.2012

”Din celula de la Jilava, deţinutul Adrian Năstase şi-a reluat rolul de lider PSD”, a scris sâmbătă Monica Macovei pe blogul său. Europarlamentarul PDL susţine că fostul premier este ”mai prezent în viaţa publică decât era înainte” şi îl aseamănă cu Sile Cămătaru, deoarece ”îşi conduce şi el colegii din celulă”.

Din celulă de la Jilava, deţinutul N0049 Năstase Adrian şi-a reluat rolul de lider PSD, partid din care nu a fost exclus, şi mai încearcă o păcăleală - vrea să îi facă pe români să uite că este condamnat, că se află la închisoare”, a afirmat Macovei într-o postare pe blogul său.

Europarlamentarul mai precizează că ”asistăm la o strategie de reabilitare publică şi repoziţionare politică a deţinutului N0049 Năstase Adrian, pusă la cale de USL”, iar ”deţinutul Năstase este mai prezent în viaţa publică decât era până la condamnarea de doi ani închisoare cu executare”.

”Până atunci, inculpatul Năstase era în atenţia presei doar prin declaraţiile făcute de pe scările de la DNA sau ale instanţelor. Acum, publică pe blog şi la ziarul inculpatului Voiculescu ca şi cum s-ar afla în biroul din Zambaccian”, a mai scris europarlamentarul PDL.

Monica Macovei susţine că ”deţinutul N0049 Năstase îl sfătuieşte pe Ponta, pupilul lui, cum să reacţioneze politic şi să distrugă statul de drept şi cum să asculte de Iliescu, mentorul lui”.

”USL îşi duce campania electorală cu indicaţii preţioase de la deţinutul Năstase, de parcă ar fi vorba de, cum singuri s-au autodefinit reprezentanţii USL. Adrian Năstase, precum Sile Cămătaru, acuzat că îşi dirija afacerile din închisoare, îşi conduce şi el colegii din celulă de la Jilava”, a mai precizat Monica Macovei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor