Monica Macovei, declaraţie şocantă: "Eu cred că urmează un război civil"

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat luni seară că se aşteaptă "la un război civil", întrucât îi este clar că cei de la USL, "un grup infracţional organizat", aşa cum se spune în interceptările dosarului Dobre, nu se vor lăsa.
Europarlamentarul Monica Macovei (DIETER NAGL/AFP/Getty Images)
Liviu Şerbănescu
13.08.2012

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat luni seară că se aşteaptă "la un război civil", întrucât îi este clar că cei de la USL, "un grup infracţional organizat", aşa cum se spune în interceptările dosarului Dobre, nu se vor lăsa prea uşor.

"Nu a mai existat ce se întâmplă de acum două luni în România: de asta am spus că suntem la marginea lumii şi mă aştept, cum vorbeam noi în pauza de publicitate, la un război civil. Lumea să înţeleagă că e foarte grav", a mai precizat politicianul la Realitatea TV.

Eu cred că urmează un război civil, pentru ca aceşti oameni, USL-ul, nu se lasă, aşa cum arată aceste stenograme, e bine că le avem şi avem ce e în mintea lor. Este un grup infracţional organizat, aşa se definesc, din care unii pleacă, citez, ca să nu-şi petreacă bătrâneţile la puşcărie. Despre asta vorbim, deci aceşti oameni au provocat toată situaţia în care ne aflăm. (...) E grup infracţional organizat la conducerea României, ei se definesc aşa", a insistat Macovei.

Anterior, Monica Macovei fusese întrebată cum de reuşeşte să-i convingă pe cei din UE despre lucrurile care se întâmplă în România.

"Da, sunt foarte influentă. Ce spun eu, se regăseşte şi în declaraţiile Comisiei Europene şi ale lui Merkel, lui Barroso, eu cred că românii trebuie să fie mândri că au un om între ei atât de influent în afară şi ştiţi ce înseamnă asta? Că au încredere în mine, fiindcă nu i-am minţit niciodată", a precizat europarlamentarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor