Miting USL la Romexpo, 30.000 de persoane au venit la concerte

Peste 30.000 de simpatizanţi ai Uniunii Social-Liberale s-au adunat joi seară la Romexpo, la ultimul miting organizat de USL în campania pentru demiterea preşedintelui suspendat, Traian Băsescu.
Miting de proterst organizat de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate anti-Băsescu (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
26.07.2012

Peste 30.000 de simpatizanţi ai Uniunii Social-Liberale s-au adunat joi seară la Romexpo, la ultimul miting organizat de USL în campania pentru demiterea preşedintelui suspendat, Traian Băsescu, relevă Realitatea TV.

USL a organizat un miting într-un spaţiu închis, unde a avut loc acum câteva luni congresul comun al Uniunii.

Participanţii la mitingul USL au asistat la mai multe concerte, printre care cele susţinute de Loredana sau de Antonia, care a cântat melodia "Pleacă, mâine o să-mi treacă".

Majoritatea participanţilor la miting au purtat tricouri albe, inscripţionate cu sloganuri printre care s-au numărat "BĂ!SE taie salariile, demite-l", "BĂ!SE taie pensiile, demite-l", dar şi şepci albe pe care scrie "DA". Aceştia au adus şi pacarte pe care scrie "Hai la referendum", "Demite-l pe Băsescu", "Eu decid", "Vin la referendum", "DA, votez" sau "Demite-l".

Victor Ponta, despre băieţii deştepţi

"Împreună cu ceilalţi colegi am spus că trebuie să oprim contractele cu băieţii deştepţi, cei care prin Videanu l-au plătit pe Băsescu în toţi aceşti ani ca să fure peste un miliard de euro. Trebuie să spunem «Da» pentru a-l da jos pe Traian Băsescu şi pentru a-l vedea la închisoare pe Băsescu cu Videanu, pentru banii furaţi", a precizat Ponta.

Apoi, Victor Ponta a făcut referire şi la vila Dante, despre care a spus că Traian Băsescu a vrut să şi-o atribuie şi a întrebat mulţimea dacă acolo ar trebui să stea Băsescu, răspunsul oamenilor fiind "la puşcărie".

Crin Antonescu: "Am pus rămăşag cu mine şi cu onoarea mea. Ori tu, ori eu"

Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat, joi, la mitingul de la Romexpo, că el nu mai are ce căuta în politică dacă la referendum nu vor fi 9 milioane de "români curaţi, în lumină, în picioare".

Antonescu a spus la mitingul USL că oamenii plătiţi gras din bani furaţi, Traian Băsescu au o problemă, dacă Antonescu se ţine sau nu de cuvânt.

"Mă ţin de cuvânt şi spun încă o dată clar: Traian Băsescu, nu am pus niciun pariu cu tine, pentru că eşti un mincinos. Am pus rămăşag cu mine şi cu onoarea mea. Ori tu, ori eu. Eu nu am minţit niciodată, eu nu mă mint pe mine şi nu mint oamenii care şi-au pus speranţa în mine şi în cei cu care am construit toate aceste lucruri. Eu nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi nouă milioane de români curaţi, în lumină, în picioare", a spus Antonescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor