Ministerul Economiei(MECMA) a vândut ISCIR-CERT pentru 2,58 milioane lei

Epoch Times România
29.03.2012

Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri a vândut întregul pachet de acţiuni al ISCIR-CERT pentru 2,58 milioane lei firmei Rina Simtex Organismul de Certificare, a anunţat joi instituţia.

”După verificarea şi analizarea documentelor de participare depuse, S.C. Rina Simtex Organismul de Certificare S.R.L. Bucureşti a fost declarat ofertant acceptat, iar în urma oferirii preţului de pornire al licitaţiei de 2.588.685,15 lei, a fost declarat ofertant adjudecatar, conform prevederilor legale”, se arată într-un comunicat al MECMA.

Oferta de vânzare, organizată prin Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, a fost publicată pe 16 februarie, data limită de depunere a ofertelor fiind 27 martie.

MECMA a primit o singură ofertă.

”Vânzarea pachetului de acţiuni s-a făcut printr-o metodă competitivă, transparentă şi nediscriminatorie, la cel mai bun preţ oferit, care să fie cel puţin egal cu preţul de pornire al licitaţiei cu strigare, conform legislaţiei în vigoare. În următoarea perioadă, vor fi negociate clauzele contractului de vanzare-cumpărare de acţiuni”, se mai spune în comunicat.

ISCIR – CERT are un capital social de 1,93 milioane lei, împărţit în 193.909 acţiuni. Obiectul principal de activitate constă în activităţi de testări şi analize tehnice. În prezent, societatea are un număr de 18 salariaţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor