Mihăileşti, scena unui nou accident. Un microbuz cu 14 pasageri a luat foc în mers

Un microbuz a luat foc în mers la Mihăileşti, locul unde acum 12 ani a avut loc cea mai mare tragedie rutieră
Pompier in timpul misiunii.
Pompier in timpul misiunii. (BOGDAN FLORESCU / The Epoch Times)

UPDATE: Potrivit B1 TV, microbuzul a luat foc la ieşirea din comuna Mihăileşti, din judeţul Buzău. Reamintim ca în urmă cu 12 ani explozia unui tir încărcat cu azotat de amoniu ucidea 18 persoane la Mihăileşti şi tot în această localitate, pe 10 iunie a.c., un autotren încărcat cu butelii a izbucnit în flăcări.

***

Un microbuz ce transportă 14 persoane a luat foc în mers, joi dimineaţă, pe DN 2, la ieşirea din localitatea buzoiană Căldăruşanca, relatează Realitatea.net. Din fericire, pasagerii au reuşit să iasă din autovehicul, fără ca nimeni să fie rănit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, Vasile Prahoveanu, incendiul a fost anunţat de pasagerii din microbuzul care făcea o cursă între Galaţi şi Bucureşti. Cel mai probabil, focul a fost provocat de o defecţiune la aparatul de aer condiţionat al autovehicolului.

La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale cu apă şi spumă, dar şi o ambulanţă SMURD iar circulaţia pe DN 2 în zona producerii accidentului a fost blocată.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne