Explozie la un târg de vechituri din Bucureşti. Nouă persoane au fost rănite

(photos.com)
Ana Ion
05.06.2016

UPDATE: Potrivit Poliţiei Capitalei, 12 persoane ar fi suferit arsuri în urma deflagraţiei. 4 persoane au primit îngrijjiri medicale la faţa locului, iar cele 8 victime care necesită îngrijiri de specialitate sunt transportate către Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri.

În momentul de faţă se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs explozia, precizează Inspectoratul General al Politiţiei.

Incendiul ar fi fost cauzat de explozia unei butelii într-o rulotă. Lângă butelia explodată mai erau trei alte bultelii, care au fost stinse.

"O persoană este grav rănită, pe 60-70% din suprafaţa corpului , are 72 de ani şi a fost transportată la Spitalul de Arşi. Celelalte persoane sunt mai puţin rănite şi sunt transportate la diferite spitale în Bucureşti. Acum facem verificări. Nu era nimeni, era totul ars în jur, butelia explodată, nu erau decât cei de la SMURD şi cei de la pompieri. Au fost patru butelii dintre care trei au reuşit să fie stinse iar una a explodat", a declarat viceprimarul sectorului 6, Adrian Enache, citat de Mediafax.

***

Nouă persoane au fost rănite, trei ajungând în spital, după ce la un depozit din zona Valea Cascadelor din Bucureşti s-a produs o explozie urmată de un incendiu.

Trei dintre victime au fost internate în trei spitale din Bucureşti, unul dintre răniţi fiind intubat, relatează digi24.ro.

Din primele informaţii se pare că evenimentul ar fi fost cauzat de o instalaţie improvizată la un grătar pentru mici şi de la o butelie de gaz. Depozitul unde a avut loc incidentul soldat cu răniţi este află în interiorul unui târg de vechituri, din zona Valea Cascadelor.

În urma exploziei, târgul, unde se aflau sute de persoane a fost evacuat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor