Mihai Popşoi: Foştii slugoi ai lui Plahotniuc îl slujesc în prezent pe Dodon

Igor Dodon şi Vladimir Plahotniuc
Igor Dodon şi Vladimir Plahotniuc (facebook.com/valeriu munteanu)

Vicepreşedintele Parlamentului Mihai Popşoi susţine că după plecarea lui Plahotniuc, slugoii săi au trecut la Igor Nikolaevici. Deputaţii Nichiforciuc şi Andronachi îi oferă sprijin politic în Parlament în schimbul protejării afacerilor cu ţigări şi minerit. Poalelungi şi Clima trag sforile în justiţie, fiind remuneraţi cu funcţii şi feriţi de răspundere penală.

De asemenea, Cavcaliuc şi Botnari şi-ar fi oferit legăturile din poliţie şi securitate. Drept recompensă, Cavcaliuc a fost lansat în politică, iar oamenii săi din direcţia 5 a poliţiei politice îl slujesc pe Dodon.

Mai mult, potrivit lui Popşoi, fostul director SIS Vasile Botnari ar fi acceptat rolul de ţap ispăşitor pentru deportarea profesorilor turci, ştiind că justiţia lui Dodon va fi îngăduitoare. „Iată cum o mână spală pe alta, iar ţara rămâne în sărăcie şi nedreptate.”

„Aceasta este adevărata faţă a sistemului lui Dodon. De asta sunt importante alegerile din noiembrie. Pentru a scăpa de slugile hoţilor şi oligarhilor. Pentru a promova oamenii buni, care să aibă grijă de bunăstarea poporului, nu doar a propriilor familii!”, a conchis deputatul PAS.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe