Mega Image încheie anul deschizând şapte magazine noi

Mega Image s-a dovedit cel mai dinamic retailer din acest an propunându-şi să termine anul în forţă şi să deschidă în doar două zile 7 magazine noi, la nivel naţional.
Epoch Times România
30.12.2012

Mega Image s-a dovedit cel mai dinamic retailer din acest an propunându-şi să termine anul în forţă şi să deschidă în doar două zile 7 magazine noi, la nivel naţional.

Mega Image Plopeni, este situat pe Strada Democraţiei, nr. 3A, oraş Plopeni, judeţul Prahova şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 700mp. Mega Image Măneciu, este situat pe Strada Gării, în localitatea Măneciu, judeţul Prahova şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 630mp. Lanţul de retail îşi întăreşte astfel poziţia şi în zonele din afara Bucureştiului, devenind unul dintre cei mai importanţi jucători din comerţul de proximitate.

Pentru duminică, 30 decembrie, Mega Image a programat inaugurarea a cinci noi magazine, patru sub brandul Shop&Go şi unul sub brandul Mega Image. Mega Image Andronache, este situat pe Şoseaua Colentina, nr. 261, Sector 2, Bucureşti şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 800mp. Shop&Go Snagov, este situat în oraşul Snagov, bloc D1, Scara 1, parter, judeţul Ilfov şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 96mp. Shop&Go Aleea Sălaj este situat pe Aleea Sălaj, nr.10, Bloc 37, Sector 5 şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 126mp.

Shop&Go Ionescu Gheorghe este situat pe Strada Ionescu Gheorghe nr. 7, bloc 140, Sector 4 şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 90mp. Shop&Go Calea Văcăreşti este situat pe Calea Văcăreşti, nr. 201, Sector 4 şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 90mp.

Fondat in 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde 193 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Targoviste, etc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor