Medic rezident la ATI într-un spital din Timişoara s-a sinucis. În ultima vreme lucrase numai cu cazuri Covid-19

Medic istovit
Medic istovit (facebook.com/Ala Nemerenco)

Un medic rezident la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara s-a sinucis duminică seara, în timp ce era acasă, a informat publicaţia Ziua de Vest.

Tânărul, în vârstă de 28 de ani, ieşise din tura de noapte, şi a fost găsit inconştient de către mama sa, care a sunat la 112 afirmând că bănuieşte că fiul ei şi-ar fi injectat o substanţă în venă.

Surse medicale au afirmat că în ultima perioadă tânărul lucrase numai pe secţia COVID şi că în ultimul timp se plângea de oboseală.

Din primele informaţii, tânărul şi-ar fi injectat o substanţă folosită în secţiile ATI din spitale.

"Medicul rezident a lucrat pe COVID o bună perioadă de timp, în ultimele zile a lucrat pe ATI normal (nu COVID, n.r.). Am fost informaţi în această dimineaţă de faptul că acesta a fost găsit decedat în locuinţa sa. Necropsia va stabili ce anume s-a întâmplat. Colectivul SCJUPBT îşi exprimă regretul vis a vis de această tragedie nemărginită”, transmit reprezentanţii Spitalului Judeţean Timişoara.

IPJ Timiş a transmis că, duminică seara, în jurul orei 22:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie şi-a găsit băiatul de 27 de ani decedat în casă. „A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în care se efectuează verificări pentru stabilirea cauzei decesului”, au precizat poliţiştii.