Medalii de bronz obţinute de sportivii români la Europenele de grappling de la Bucureşti

Claudiu Andrei Pătru şi Anca Cubleşan sunt sportivii care au urcat pe podiumul Europenelor desfăşurate în acest weekend în Capitală, în cadrul categoriilor 92 kg şi 53 kg.
Sportiva română Anca Cubleşan.
Sportiva română Anca Cubleşan. (Mircea Cublesan/facebook)

România a obţinut două medalii de bronz la Campionatele Europene de grappling, desfăşurate în weekend la Bucureşti, prin Claudiu Andrei Pătru (cat. 92 kg) şi Anca Cubleşan (cat. 53 kg).

Claudiu s-a luptat pentru bronz cu italianul Manuel Pilato, iar Anca a învins-o în decisiv pe conaţionala Alina Adriana Corbeanu.

La Campionatele Europene de grappling, un sport de contact nou care îmbină luptele, judo, sambo, ju-jitsu brazilian şi alte stiluri, România a fost reprezentată de sportivi legitimaţi la Federaţia Română de Kempo.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport