Zuckerberg adoptă o poziţie anti-vaccin în timpul unei transmisii mai vechi - încălcându-şi propriile politici asupra conţinutului pe Facebook [video]

Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg (Gerard Julien/AFP/Getty Images)

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, şi-a exprimat îndoiala cu privire la eficacitatea vaccinului COVID-19 vara trecută, într-un videoclip care a fost acum obţinut de publicaţia conservatoare Project Veritas.

În videoclipul oferit de un membru al Facebook, Zuckerberg îşi explică îngrijorarea cu privire la faptul că vaccinurile COVID-19 ar putea modifica ADN-ul şi ARN-ul uman.

Citiți și Numeroşi membri marcanţi ai Facebook ajung să populeze Administraţia Biden

„Dar vreau doar să mă asigur că transmit o anumită precauţie cu privire la acest [vaccin], deoarece nu cunoaştem efectele secundare pe termen lung ale modificării ADN-ului şi ARN-ului oamenilor ... practic capacitatea de a produce aceşti anticorpi şi dacă provoacă alte mutaţii sau alte riscuri în timp".

Zuckerberg a revenit asupra acestor observaţii în noiembrie 2020, spunând, în timpul unei transmisii live cu Dr. Anthony Fauci: „Doar pentru a clarifica un punct, înţeleg că aceste vaccinuri nu vor modifica ADN-ul sau ARN-ul. Acesta este un punct important de clarificat".

Citiți și Facebook anunţă că va da jos postările referitoare la vaccinuri pe care le consideră false

Comentariile sale contradictorii vin la o săptămână după ce Facebook a anunţat că „îşi extinde [eforturile] de a elimina afirmaţiile false pe Facebook şi Instagram despre COVID-19, despre vaccinurile COVID-19 şi, în general, în timpul pandemiei”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură