Maria Ciobanu: Din "legământul" democraţilor cu Igor Dodon nu se va alege nimic. Corabia PDM se îneacă

Maria Ciobanu, deputat în Parlamentul R. Moldova
Maria Ciobanu, deputat în Parlamentul R. Moldova (parlament.md)

Deputata Platformei DA Maria Ciobanu susţine că „din legământul” Partidului Democrat cu preşedintele Igor Dodon „nu se va alege nimic, deoarece corabia PDM se îneacă şi nimeni n-o mai poate salva”.

„Lui Dumitru Diacov tare îi mai place să tragă sforile! S-a specializat politicianul şi, trebuie să recunosc, nu-l întrece nimeni. Se pare însă că de această dată a făcut calcule greşite”, a scris parlamentara, pe pagina sa de Facebook, în contextul negocierilor PDM cu PSRM pentru formarea unei alianţe de guvernare.

În opinia Mariei Ciobanu, matematic, peste un timp foarte scurt preşedintele de onoare al PDM, Dimitrii Gheoghevici, va rămâne doar cu deputaţii pentru care a nu se afla la guvernare este echivalent cu a face puşcărie, puşcărie, care demult plânge după ei. „Aceasta este realitatea, domnule Diacov. Cine seamănă vânt culege furtună!”.

Expertul de la Transparency International Moldova Veaceslav Negruţă a ţinut să sublinieze în context că Filip cu Diacov ar fi candidaţi în cartea recordurilor Guinnes. „La nici un an distanţă ar putea fi iar uzurpatori de putere. Prima dată - cu oligarhul. A doua oară - cu prezidentul. Dacă la primul record au ajuns în câţiva ani, la cea de-a doua performanţă - doar prin schimbatul de pălărie.”

După o rundă de negocieri cu Partidul Socialiştilor, Dumitru Diacov a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că Partidul Democrat doreşte 50% din componenţa Guvernului moldovean.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe